شنبه 29 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 15 توسط 5 نفر)

پخت  شیرینی های خوشمزه عید نوروز 94

 

کوکی دو رنگ
ابتدا کره رو توی هوای اتق میذاریم تا نرم شه.بعد با همزن هم میزنیم تا یک دست شه و رنگش روشن شه.بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.بعد تخم مرغ و وانیل.بعدش بکینگ پودر رو با آرد مخلوط میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن با دست.نصف خمیر رو جدا میکنیم و پودر کاکائو رو که با کمی آبجوش رقیق شده رو به خمیر اضافه میکنم و ورز میدیم.(زیاد خمیر رو ورز ندین شل میشه)بعد خمیر رو توی کیسه میکنیم و یه ربع میذاریم توی یخچال.بعد از یه ربع در میاریم و یه نیمه از خمیر قهوه ای رو لوله میکنیم و یه تیکه از خمیر سفید رو هم لوله میکنیم.بعد کنار هم میذاریم با وردنه صاف میکنیم و قالب میزنیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده.با دمای 180درجه سانتی گراد و به مدت یک رب تا بیست دقیقه.

شیرینی های خوشمزه عید نوروز

 


طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید:
 آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند. مواد لازم:  آرد برنج نرم نيم كيلو / گلاب يك سوم پيمانه/  پودر قند نرم صدو هفتاد و پنج گرم /  تخم‌مرغ ‌يك عدد /  روغن جامد دویست و پنجاه گرم /  هل كوبيده كمي /  سياه دانه كمي / طرز تهيه: • پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود. • سفيده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد. • سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد. • پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد. • روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا دو ساعت بماند. • يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد. • يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كنيد. • سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد. • اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلوله‌هاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيله‌اي استوانه‌اي روي آن نقش بياندازيد. • يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيريني‌ها را درون آن بچينيد. • روي شيريني‌ها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد. • شيريني‌ها را روي دماي صدو پنجاه درجه سانتي‌گراد به مدت پانزده الی بیست دقيقه حرارت دهيد

شیرینی های خوشمزه عید نوروز

 

طرز تهیه سوهان کنجدی
کنجد یک ونیم پیمانه شکر یک پیمانه عسل سه قاشق غذاخوری روغن دو قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند. سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند. سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند. سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید. بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید

شیرینی های خوشمزه عید نوروز

 

 

گردآوری و تنظیم : اختصاصی سایت جادوی کلمات

http://jadoykalamat.ir/

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد