- نویسنده : مدیر
- بازدید : 313 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
(کل 16 توسط 5 نفر)
خورشت مرغ ترش ( شمال )
طرز تهیه :
این خورشت یکی از خورشت های معروف و متداول مردم رشت است. مرغ باید درشت باشد. سبزی شامل تره ، جعفری ، نعناع و گشنیز است.
مرغ را تمیز کنید ، با یکی ۲ قاشق روغن آن را کمی سرخ کنید و یکی دو لیوان آب در آن بریزید. لپه را تمیز کنید و به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ و لپه نیم پز شود.
مواد لازم :
مرغ : ۱.۵ کیلو
نعناع : ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری : ۲۰۰ گرم
تره : ۲۰۰ گرم
گشنیز : ۲۰۰ گرم
سیر : ۰.۸ عدد
لپه : ۱.۶ قاشق سوپ خوری
آرد برنج : ۱.۶ قاشق سوپ خوری
روغن : ۱۲۰ گرم
آب نارنج : ۰.۸ فنجان
تخم مرغ : ۴ عدد
سیر و سبزی ها را به دقت تمیز و خیلی ریز تا حد امکان خرد کنید. سبزی آماده شده را با روغن کمی سرخ کنید ، به مرغ اضافه کنید و بگذارید سبزی با مرغ چند جوش بزند و بپزد. آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید و به تدریج به خورشت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. به اندازه کافی نمک ، فلفل و آب نارنج یا آب لیمو به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک خوب هم بزنید. آن را به تدریج در خورشت بریزید و هم بزنید. بعد از دو سه جوش خورشت را در ظرف بکشید. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورشت برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
منبع:
http://safa30ti.com
جالب بود حتما درست میکنم مرسی
نوش جان
آقای مهندس ما گیلانی ها به سبزی خال واش هم اضافه می کنیم تا خوش عطرتر بشه.
ممنون