دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 16 توسط 5 نفر)

خورشت مرغ ترش ( شمال )

خورشت مرغ ترش - صفاسیتی

طرز تهیه :

این خورشت یکی از خورشت های معروف و متداول مردم رشت است. مرغ باید درشت باشد. سبزی شامل تره ، جعفری ، نعناع و گشنیز است.

مرغ را تمیز کنید ، با یکی ۲ قاشق روغن آن را کمی سرخ کنید و یکی دو لیوان آب در آن بریزید. لپه را تمیز کنید و به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ و لپه نیم پز شود.

 

مواد لازم :

مرغ :                      ۱.۵ کیلو

نعناع :                    ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری :  ۲۰۰ گرم

تره :                       ۲۰۰ گرم

گشنیز :                 ۲۰۰ گرم

سیر :                    ۰.۸ عدد

لپه :                      ۱.۶ قاشق سوپ خوری

آرد برنج :               ۱.۶ قاشق سوپ خوری

روغن :                  ۱۲۰ گرم

آب نارنج :              ۰.۸ فنجان

تخم مرغ :             ۴ عدد

سیر و سبزی ها را به دقت تمیز و خیلی ریز تا حد امکان خرد کنید. سبزی آماده شده را با روغن کمی سرخ کنید ، به مرغ اضافه کنید و بگذارید سبزی با مرغ چند جوش بزند و بپزد. آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید و به تدریج به خورشت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. به اندازه کافی نمک ، فلفل و آب نارنج یا آب لیمو به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک خوب هم بزنید. آن را به تدریج در خورشت بریزید و هم بزنید. بعد از دو سه جوش خورشت را در ظرف بکشید. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورشت برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
منبع:
http://safa30ti.com

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

  • جالب بود حتما درست میکنم مرسی


    پاسخ : سلام

    نوش جان

  • آقای مهندس ما گیلانی ها به سبزی خال واش هم اضافه می کنیم تا خوش عطرتر بشه.
    ممنونشکلکشکلک

    پاسخ : اره دقیقا شکلک

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد