دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 0 توسط 0 نفر)
 
راهنماي مصرف غذاهاي چربي سوز



با اين 22 ماده غذايي متابوليسم بدن تان را افزايش دهيد تا سريع تر وزن کم کنيد

تمشک/سوزاننده چربي ها
حاوي مواد آتني اکسيداني به نام « کتون » است و تحقيقات اوليه نشان داده تأثير جالبي بر کاهش وزن دارد. اين کتون با افزايش توليد هور مون آديپونکتين- که محرک عضلات و سوزاننده چربي است - به صورت مستقيم سوختن چربي هاي ذخيره شده را افزايش مي دهد. البته خوردن تمشک به تنهايي ، نمي تواند مقدار کتون مورد نياز بدن را براي کاهش وزن تامين کند ، بنابراين بهتر است براي استفاده از فوايد همه اين کتون ها مي توانيد از مکمل هاي کتون تمشک که در فروشگاه ها و داروخانه هاي معتبر به فروش مي رسند ، استفاده کنيد.

سرکه/کنترل قند خون
سرکه ، نمونه ضعيفي از اسيد سيتريک است که تاثير بر کاهش گلوکز دارد. مطالعه اي که به تازگي در ايتاليا انجام شده ، نشان داده که وقتي شرکت کنندگان در اين آزمايش فقط يک قاشق غذاخوري سرکه ( به عنوان چاشني سالاد ) به وعده هاي غذايي خود اضافه کردند ، قند خون بعد از غذايشان 30 درصد کمتر شد. کنترل قند خون همچنان يکي از جزئيات ضروري کاهش وزن و لاغر ماندن است.

فلفل تند/افزايش متابوليسم
اضافه کردن مقداري ادويه به غذا به کاهش وزن کمک مي کند. فلفل هاي تند ، حاوي ماده اي به نام کاپسايسين هستند که گرما را به اين گياهان داده و در متابوليسم بدن جهش ايجاد مي کنند. اين مواد شيميايي همچنين باعث مي شوند بدن شما بعد از تمام شدن غذا هم به سوزاندن کالري ادامه دهد.

چاي سبز/سوزاننده کالري اضافه
چاي سبز و البته بسياري از مکمل هاي کاهش وزن حاوي آنتي اکسيداني به نام « EGCG » است. اين آنتي اکسيدان با سوزاندن کالري اضافه و استفاده از چربي ذخيره شده به عنوان انرژي باعث افزايش دماي بدن يا توليد گرماي بيشتر در بدن مي شود.

پروتئين/حس سيري بيشتر
پروتئيني که از گوشت خالص گاو ، ماکيان ، ماهي ، لبنيات يا سويا تامين مي شود ، مي تواند بازيگر نقش اول لاغري باشد. آمينو اسيد هايي که پروتئين سازي را به عهده دارند ، باعث ترشح هورمون گلوکاگون مي شوند که چربي سوز است و انرژي بدن را پايدار مي کند. همچنين فرايند هضم پروتئين بدن را تحريک به ترشح هورمون سيري ( CCk ) مي کند. البته اين حقيقت هم وجود دارد که هضم و شکستن پيوندهاي پروتئيني در مقايسه با هضم کربوهيدرات ها يا چربي ها ، انرژي بيشتري در بدن مصرف مي شود ، بنابر اين بايد پروتئين را در تمام وعده هاي غذايي تان داشته باشيد. البته منابع بي شماري وجود دارد ، اما پروتئين خالص مثل ماست يوناني ، پنير محلي و مرغ اورگانيک گريل شده مناسب ترين منابع پروتئين هستند.

ماهي هاي چرب/جلوگيري از رشد سلول هاي جديد چربي
در ماهي هاي چرب مثل سالمون ، تنها دو نوع اسيد چرب امگا 3 وجود داردکه يکي از آن ها « DHA » است. اين اسيد چرب مي تواند مانع از رشد سلول هاي جديد چربي شود و بنا به مطالعاتي که در مجله « Nutrition» چاپ شده ، مي تواند باعث مرگشان شود ! البته اگر علاقه اي به خوردن ماهي نداريد ، مي توانيد با مصرف مکمل هاي روغن ماهي از خواص آن استفاده کنيد. اگر گياهخوار هستيد ، مي توانيد از مکمل هاي «DHA » که بر پايه خزه و جلبک دريايي تهيه شده اند استفاده کنيم و از همه خواص آن بهره ببريد. همچنين وجود سطح بالايي از هورمون لپتين با کاهش متابوليسم و وزن گرفتن در ارتباط است. يک راه خوب براي پايين نگه داشتن سطح لپتين افزايش مصرف ماهي است. روغني که در ماهي هايي مانند سالمون و تن وجود دارد ، مي تواند سطح لپتين را کاهش داده و به تجزيه موثرتر مواد غذايي در بدن کمک کند. 
ديده ايد بعضي ها هر چه غذا مي خورند ، چاق نمي شوند و به اصطلاح متابوليسم بدنشان بالاست ؟!! اين افراد هميشه باعث مي شوند کساني که به قول خودشان « با آب نوشيدن » هم چاق مي شوند ، حسابي حسرت به دل شده و آرزو کنند کاش متابوليسم آن ها هم بالا بود و اينقدر راحت چاق نمي شدند ! اين که متابوليسم بدن بالا يا پايين باشد تا حد زيادي به ژنتيک و البته سبک زندگي فرد بستگي دارد. با اين حال مي توان با ايجاد تغييراتي در انتخاب نوع خوراکي ها و عادات غذايي سرعت متابوليسم بدن را ، حتي براي مدتي موقت افزايش داد. در ادامه با برخي از اين خوراکي هاي دوست داشتني آشنا خواهيد شد.

فلفل دلمه اي قرمز/تحريک دستگاه گوارش 
اين سبزيجات خوشرنگ سرشار از آنتي اکسيدان ها ( به خصوص ويتامين C و بتاکاروتن ) هستند و در مبارزه با عفونت ها به بدن کمک مي کنند. آن ها محرک دستگاه گوارش بوده و ظاهراً تقويت کننده متابوليسم هم هستند و در کاهش وزن اضافه به شما کمک مي کنند. مي توانيد فلفل دلمه اي را به صورت خام يا در آب ميوه هاي مخلوط ميل کنيد.

فيبر /افزايش انرژي 
هميشه فيبر به دليل مواد مغذي خوبي که براي کاهش وزن دارد ، توسط متخصصان کاهش وزن توصيه شده زيرا سرعت عمل هضم را کاهش داده ، انرژي و قند خون را ثابت نگه مي دارد. البته فيبر باعث ترشح بهينه هورمون هاي مربوط به گرسنگي و سيري در طول هضم غذا مي شود . سعي کنيد به جاي اينکه فيبر مورد نياز بدننتان را از غذاهاي پخته و فرآوري شده تامين کنيد ، از فيبر خوراکي هاي خام بهره بگيريد . فرآوري فيبر مي تواند تغييراتي شيميايي در ترکيباتش ايجاد کند که ممکن است از ميزان تاثيرگذاري آن بر احساس سيري يا کاهش کلسترول بکاهد . دفعه بعد که خواستيد بين آرد جوي دوسر و غلات صبحانه اي که با بلغور پخته جوي دوسر درست شده ، يکي را انتخاب کنيد ، همان آرد جوي دوسر اصيل را انتخاب کنيد!

سبزيجات برگ دار/غذاهايي با کمترين کالري 
اضافه کردن سبزيجات برگ دار به غذا نه تنها باعث حجيم شدن غذا بدون پر کالري شدن آن مي شود که سرشار از مواد مغذي ( ويتامين هاي A ، C ، K ،فولات ، کلسيم ، آهن ، منيزيم ، پتاسيم و فيبر ) خواهد شد و خيلي راحت در برنامه روزانه تان جاي مي گيرد. به راحتي مي توانيد اسفناج را به سالادتان اضافه کرده و دانه خردل يا انواع کلم را به سوپ هايتان اضافه کنيد تا نه تنها در مقابل بيماري ها مقاوم شويد بلکه شکم تان هم حسابي تخت شود !

سبزيجات شاخه دار /تنظيم کننده متابوليسم 
سبزيجات پرفيبر غير نشاسته اي داراي بيشترين مقدار مواد ترموژنيک ( موادي که براي تجزيه شان در بدن بيشترين مقدار انرژي لازم است ) هستند و همچنين تاثير کمي بر سطح انسولين دارند که به تنظيم متابوليسم بدن کمک مي کنند. بهترين انتخاب هاي گياهي کلم ، جوانه کلم بروکسل ، مارچوبه ، بروکلي ، گل کلم ، اسفناج ، کاسني فرنگي ، کرفس ، گوجه فرنگي ، فلفل ها و لوبياهاي چشم بلبلي و سفيد هستند که همگي حاوي فولات ، بتاکاروتن ، کلسيم ، منيزيم و فيبر بوده و سرشار از ويتامين A ، C و K هستند. 

نعناع/ضد نفخ و سوء هاضمه 
نعناع براي نفخ ، سوء هاضمه و سوزش معده بسيار مناسب است. ترکيب يخ چاي نعناع ، همراه با چند برگ نعناع در آب بسيار کمک کننده است. 

از زغال اخته تا آناناس /سم زداهاي بدن 
حتما بايد در رژيم غذايي روزانه خود ميوه هاي متنوعي را بگنجانيد. از آن جا که ميوه ها سرشار از فيبر ، آب و ويتامين ها هستند ، هميشه به عنوان يک پاک کننده قوي بدن معرفي مي شوند. ميوه ها خودشان بسته بندي طبيعي خود را دارند و راحت مي توان آن ها را نگهداري و مصرف کرد. بهترين ميوه ها براي خوردن سيب ، مرکبات ، قره قاط ، زغال اخته ، توت فرنگي، تمشک ، طالبي و خربزه ، انبه ، کيوي و آناناس است. سعي کنيد ميوه هايي انتخاب کنيد که مقدار زيادي ويتامين C ، B 12 , E ، پتاسيم و فسفر داشته باشند زيرا همه اين مواد براي متابوليسم صحيح بدن لازم هستند. 

کافئين /سوزاندن چربي هاي ذخيره 
کافئين يکي از قوي ترين ترکيبات مناسب لاغري است که هر روز و هر لحظه در دسترس است ! کافئين مانع از تجزيه ترکيبي موسوم به « camp » مي شود ؛ اين ترکيب با تحريک چربي هاي ذخيره شده ، باعث سوختن آن ها به عنوان انرژي مي شود. 

ادويه ، زنجبيل و سير /افزايش آدرنالين 
غذاهاي پر ادويه و تند سرعت متابوليک بدن را موقتا افزايش مي دهند. کاپسايسين ، ترکيبي که در فلفل تند وجود دارد ، بدن را تحريک مي کند تا هورمون هاي استرس بيشتري ، از جمله آدرنالين ، ترشح کند. در نتيجه سرعت متابوليسم بدن و نيز توانايي بدن براي سوختن کالري بيشتر افزايش مي يابد. زنجبيل و سير هم دماي بدن را بالا مي برد و فرايند سوختن چربي هاي بدن را افزايش مي دهد. سير همچنين مي تواند سيستم ايمني بدن را تقويت کرده و از بروز سرما خوردگي و آنفلوآنزا پيش گيري مي کند.

ماست/کاهش يبوست 
براي شکم تان معجزه مي کند! باکتري موجود در ماست پروبيوتيک باعث حفظ سلامت سيستم گوارشي شما مي شود و اين يعني توليد گاز کمتر ، نفخ کمتر و يبوست کمتر و همه اين ها به صاف تر شدن شکم شما کمک مي کند. بهتر است به جاي ماست هاي ميوه اي از ماست هاي ساده با طعم طبيعي استفاده کنيد که شکر به آن اضافه نشده باشد.

غلات کامل /سطح انسولين پايين تر 
وقتي غلات کامل مصرف مي کنيد ، بدن در مقايسه با زماني که کربوهيدرات فرآوري شده مثل برنج سفيد مي خوريد ، سطح انسولين را بيشتر کاهش مي دهد ، بنابراين به جاي برنج سفيد و نان سفيد از دانه هاي کامل مانند عدس ، برنج قهوه اي و نان گندم کامل استفاده کنيد تا دور کمرتان باريک تر شود !

منبع: اینترنت

بازنشر : سایت جادوی کلمات

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد