کبد چرب و مقابله با آن

m4kqlx5w3gef3ctjzhh4

منظور از کبد چرب رسوب چربی در کبد است، که اگر در رابطه با مصرف الکل باشد به ان کبد چرب الکلی گفته می شود اما اگر در اثر تجمع چربی در سلول های کبدی باشد به بیماری کبد چرب غیر الکلی شهرت دارد. این بیماری در ۴۰ تا ۶۰ سالگی بیشتر در بین خانم ها شیوع دارد و با وزن بیمار رابطه مستقیم دارد. با توجه به افزایش چاقی در جوامع مختلف از جمله ایران شیوع این بیماری رو به افزایش است، علایم بیماری کبد چرب مثل درد، ضعف، حساس شدن شکم و حالت تهوع است.
در این بیماری استفاده از رژیم غذایی ویژه و افزایش فعالیت های ورزشی و تحرک به عنوان متداولترین و مهمترین روش های کنترل هستند.
امگا ۳ از ترکیبات موثر در کنترل بیماری کبد چرب است که بدن قادر به ساختن آن نیست، پس باید از منابع غذایی مثل روغن ماهی و روغن دانه کتان و … تامین شوند. اسید های چرب امگا ۳ می توانند سوخت و ساز چربی در کبد را کنترل می کند و میزان چربی های خون را کاهش دهند.

منبع:http://www.javaherbazar.com/press/news/1264