طرز تهیه اسنک سبزیجات

پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس سبزی و موسیر را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید

اسنک سبزیجات

مواد لازم:

· پیاز (رنده شده)- 1 عدد

· روغن مایع- به مقدار لازم

· سبزی (خرد شده)- 150 گرم

· موسیر (رنده شده)- 5 گرم

· زرشک- 1 قاشق سوپ خوری

· نمک و فلفل سیاه (پودر شده)- به مقدار لازم

· قارچ (نگینی خرد شده)- 70 گرم

· آب لیموترش- 1 قاشق سوپ خوری

· مغز گردو (ریز خرد شده)- 30 گرم

· تخم مرغ (هم زده شده)- 1 عدد

· نان تست- 8 عدد

· کره (ذوب شده)- 20 گرم

· پنیر موتزارلا (ورقه ای)- 120 گرم

· سس (طبق دستور داده شده)- مقداری برای سرو

لحظه نما:سبزی شامل تره و جعفری (از هر کدام 50 گرم) شبت و گشنیز (از هر کدام 25 گرم) است.

طرز تهیه:

1-پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس سبزی و موسیر را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2-زرشک خیس و آبکش شده را به همراه نمک و فلفل به تابه حاوی سبزی اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید؛

3-قارچ را به همراه آب لیمو ترش در تابه ای دیگر حاوی روغن داغ، روی حرارت زیاد تفت دهید، سپس آن را به همراه گردو و تخم مرغ هم زده شده به تابه حاوی سبزی اضافه کرده و هم بزنید تا تخم مرغ بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛

4-نیمی از نان های تُست را در دستگاه ساندویچ سازی که از قبل گرم شده است، قرار داده و آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزی به کره آغشته کنید، سپس مقداری از مایه آماده شده را روی نان های تست بریزید. در آخر، یک ورق پنیر موتزارلا و بقیه نان های تست را روی آن ها قرار دهید. در ساندویچ ساز را ببندید تا اسنک ها بپزند. اسنک های سبزیجات را برش داده در ظرف موردنظر چیده و به همراه سس های پیشنهادی سرو کنید.