دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 1 توسط 0 نفر)

آلبالو پلو با مرغ

معمولا هنگام پخت آلبالو پلو، زمانی که شربت قوام آمده آلبالو را به پلو اضافه می کنند، دانه های برنج به یکدیگر می چسبند.

 

آلبالو پلو با مرغ

لحظه نما:معمولا هنگام پخت آلبالوپلو، زمانی که شربت قوام آمده آلبالو را به پلو اضافه می کنند، دانه های برنج به یکدیگر می چسبند. برای جلوگیری از چسبندگی برنج؛ می توانید مقداری روغن مایع به شربت قوام آمده اضافه کرده، سپس شربت را به برنج بیفزایید. لازم به یادآوری است هر گوشتی را باید با استاک خود آن گوشت پخت. بهترین روش پخت مرغ نیز این است که مرغ را با یک پیمانه استاک مرغ، نمک و فلفل و سبزیجات ریشه ای بپزید تا مرغ پس از پخت، طعم بسیار متفاوت و مطلوبی داشته باشد.

مواد لازم:

· آلبالو- 1 کیلوگرم

· شکر (نرم و دانه ریز)- 1 کیلو و 350 گرم

· برنج- سه و 2/1 پیمانه

· نمک- به مقدار لازم

· روغن مایع- به مقدار لازم

· کره- 2/1 پیمانه

· زعفران- 2 قاشق سوپ خوری

· مرغ (8 تکه و پخته شده)- 1 عدد

· خلال پسته- 3/1 پیمانه

طرز تهیه:

لحظه نما:1-آلبالوها را پس از درآوردن هسته، در ظرف لعابی بریزید، سپس شکر را لابلای آن ها بپاشید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید؛

2-آلبالو را روی حرارت ملایم بگذارید پس از 30 دقیقه آن را در صافی بریزید و شربت را از آن جداکرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که شربت قوام آمد آن را از روی حرارت بردارید؛

3-برنج را در مقداری آب و نمک به مدت 8 تا 10 ساعت خیس کرده و سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی کنید؛

4-در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید زمانی که جوش آمد، برنج را به مدت 10 تا 14 دقیقه داخل آن بریزید تا آماده شود. سپس در آبکش بریزید؛

5-در قابلمه مقداری روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مقداری از برنج را داخل آن بریزید، روی آن آلبالو ریخته به همین ترتیب، آلبالو را لابلای برنج بریزید و روی آن را با برنج سفید بپوشانید. سپس در ظرف را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود؛

6-کره را با سه قاشق سوپ خوری مایع روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود زمانی که بخار برنج بلند شد روی آن بریزید یک پیمانه سرخالی از شربت قوام آمده را با 4/1 پیمانه روغن مایع داغ مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، سپس آن را در یک طرف برنج و در طرف دیگر، زعفران را بریزید. در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا به مدت 30 دقیقه دم بکشد؛

7-مرغ پخته شده را در تابه ای حاوی روغن داغ از هر دو طرف کاملا سرخ کنید خلال پسته را نیز در تابه ای دیگر حاوی روغن به مدت سه دقیقه تفت دهید؛

8-پس از دم کشیدن مقداری از پلو زعفرانی، آلبالویی و سفید را جدا کنید. سپس آلبالوپلو و مرغ را در ظرف موردنظر کشیده، پلوهای رنگی را مخلوط کنید و به همراه خلال پسته روی آن بریزید و سرو کنید.

آلبالوپلو را با حرارت خیلی ملایم دم کنید تا ته دیگ آن نسوزد.

لحظه نما:یک روز پیش از تهیه آلبالوپلو، شکر و آلبالو را در ظرف مسی سفید، لعابی یا فولاد ضدزنگ بجوشانید، سپس آن را در آبکش ریخته، شربت آن را جداگانه روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام آید.

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

  • سلام دوست عزیز
    پورتال جامع تفریحی و سرگرمی زیتون به دنبال نویسندگانی برای تمامی بخش های سایت میگردد.
    با توجه به کم بودن بازدید شما خواهش می شود از شما که ادامه فعالیت خود را در سایت ما انجام دهید و مطمئن باشید که سود خوبی در حال حاضر و در آینده ی روشن پورتال جامع زیتون خواهید کرد.
    منتظر پاسخ شما عزیز هستیم.
    مدیر سایت پورتال جامع تفریحی و سرگرمی زیتون
    http://www.zitoon.ir

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد