- نویسنده : مدیر
- بازدید : 617 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
طرز تهیه خوشمزه ترین باقالی پلو با گوشت
خوشمزه ترین باقالی پلو با گوشت
باقالی پلو با گوشت
مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر
گوشت دنده 750 گرم
برنج 1 کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز 0/5 کیلو
پیاز 2 عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه :
برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .
و اما نکات اشپزیتون ….
یکی از نکات جالب و اما مهم اینه که گوشتی که برای باقالی پلو استفاده میکنید حتما استخوان داشته باشد .زیرا استخوان باعث میشه گوشت شما طعم خوبی داشته باشد .
حدود نصف قاشق زردچوبه به آبه برنج خود اضافه کنید . این کار باعث میشه برنج شما از حالت سفیدی در بیاید و رنگی بهتر به خود بگیرد .