طرز تهیه کیک چای سبز


 

این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید.
این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید.
مواد لازم :
آرد سفید: 2 و 3/4 پیانه
کره نرم شده:  1 پیمانه
شکر دانه ریز : 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
پودر چای سبز : 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
شیر: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 و 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1 – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2 – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در 3 مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.


3 – مخلوط آماده شده را در قالب 20 سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود. می توانید داخل کیک از کشمش یا مغزهای وراکی هم استفاده کنید.

kc02.jpg (410×307)
kc03.jpg (410×307)
kc04.jpg (410×307)

نکته : این کیکهای خوشرنگ با پودر چای سبز که به Matcha معروف است تهیه شده اند. چون این نوع چای به روش مخصوص آماده می شود. برای همین هم هست که خوشرنگ است.

 

منبع:» بانو شاپ

مجله جادوی کلمات